Liity Naiskuoroon

Tule mukaan laulamaan!

Hei sinä laulavainen, kirkasääninen nainen! Haemme mukaan uusia laulajia, tule tutustumaan harjoituksiin! Ota yhteyttä: Merja Kuokkanen, merjakuokkanen5(at)gmail.com ja kysy lisätietoja.

Jos päätät liittyä kuoroon, liityt samalla kuoron jäseneksi ja sitoudut maksamaan yhdistyksen vuosimaksun (vuosimaksu vahvistetaan vuosikokouksessa keväisin) ja toimimaan kuorossa mm. käyden aktiivisesti harjoituksissa. Kuoron jäsenenä kuulut myös Joensuun Naiskuoro ry:hyn.

Kuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 18.00 – 20.30. Tarvittaessa pidämme ylimääräisiä harjoituksia, stemmaharjoituksia sekä viikonloppuleirejä erityisesti ennen tärkeimpiä esiintymisiämme.

Joensuun naiskuoron jäsenet kuuluvat Suomen Naiskuoroliitto ry:hyn ja SULASOLiin. Kuuluminen näihin antaa kuorolle taustatukea ja mahdollisuuden osallistua liittojen järjestämiin tapahtumiin (esim. vuosittain keväällä järjestettävät naiskuoropäivät). Kuorolla on nuottivastaava joka tilaa nuottimateriaalin pääasiassa SULASOLista ja Suomen Naiskuoroliitosta, jotka myös välittävät ulkomaista nuottimateriaalia.

Jätä viesti

Otamme sinuun yhteyttä!